fbpx

Едва ли има човек, на който не му е приятно да се вози в чиста кола. Ползването на услугите, предлагани от автомивките обаче са доста ограничени по отношение на хигиената в купето. Обикновено се  ползва прахосмукачка и се ароматизират пластмасовите детайли със специален препарат, който придава и лъскавина. Но това не е достатъчно, особено ако по задните седалки децата са оставили отпечатък след поредното дълго пътуване и хапване в автомобила. Мазните петна, замърсявания от кални обувки и други често се оказва, че имат нужда от професионално пране за да се върне тяхното безупречно състояние. Много собственици на внос на автомобил се опитват сами да изперат с четка и препарат упоритите петна, но доста безуспешно. В случаите на качествено замърсяване и наличие на петна от кафе, сокове, мазни закуски и плодове имате нужда от пране на седалки, извършено от професионална почистваща фирма.

В някой автомивки вече предлагат такива машинни изпирания на седалките на колата ви, но тук неудобството е в това, че трябва да се съобразите с времето. Задължите температурите следва да са по-високи, тъй като има остатъчна влага, която е добре да изчакате да се изпари и след това да потеглите отново на път. Но иновациите в професионалното почистване стават все по-съвършени. Днес от Мистър Клийн предлагат на своите клиенти качествено професионално изпиране на седалките в автомобила, при което те напълно се изсушават. Това е доста ефективно, поради това, че наистина не е нужно да чакате купето на колата да изсъхне за да се отправите към следващата дестинация.

За да се направи детайлно изпиране на седалките не е нужно да ги вадите от колата. От Мистър Клийн първо ще направят оглед на замърсените участъци. Тъй като ох храна и напитки най-често салона става ужасно мръсен то се изисква по-упоритите петна първо да се третират с по-агресивни препарати, които обаче са безопасни за  материите. Има детайлни стъпки, които се извършват от опитните чистачи. Те са задължителни за да може всеки сантиметър от тапицерията да бъде щателно третиран с подходящите средства. Понякога може да се наложи първоначално ръчно изчеткване и втриване на препарата за да могат петната, които са засъхнали и са достатъчно пропити в текстила да се разградят и премахнат. След като тази процедура бъде извършена се пристъпва към машинно пране. Използва се един от най-ефикасните методи, при който с високо налягане се впръсква активна пяна за изпиране на седалките, а едновременно с това се изсмуква мръсотията. Така дори натрупания прах в мекия дунапрен няма никакъв шанс и също преминава в контейнера за замърсената пяна.  Машините, с които специалистите от Мистър Клийн работят наистина са последен писък в сектора. Те позволяват на обучените чистачи да се справят с най-сериозните замърсявания на седалките ви. След изпиране се извършва и подсушаване, което на практика позволява да ползвате превозното средство непосредствено след извършването на манипулацията.

И за да се чувствате още по-приятно и комфортно в колата си купето ще бъде ароматизиран в избран от вас аромат. Със сигурност ще се изненадате от крайния резултат, защото седалките ще изглеждат наистина като нови.  В зависимост от степента на замърсяването процеса на пране на седалките може да отнеме от 30 минути да около час. Специалистите от Мистър Клийн ще се погрижат за състоянието на автомобилното купе с професионално отношение, препарати с доказани качества и безопасни за вас и вашата кола. Доверете се на професионалисти с опит и висока репутация. Решението и за вашите замърсени седалки е пране, извършено от екип, който ще се справи качествено и безупречно. Доставете си удоволствие от пътуването. Спестете време и нерви, насладете се на изпиране без аналог. А цената е достъпна и повече от изгодна. Ако не вярвате още сега посетете уеб сайта на Мистър Клийн и се свържете с свържете с експертите по чистота.