fbpx

Важно правило е да се грижим не само за дома си, ами и за всичко останало, до което имаме достъп в ежедневието си: офис, автомобил и прочее. Тук визираме най-вече поддържането на хигиената, която в много от случаите зависи изцяло от нас. Ако да речем става дума за чистотата в колата ни, е добре да споменем, че е добре да посещаваме автомивка един път седмично.

Наред това, е почти задължително да обръщаме внимание на седалките, които в повечето случи са подложени на силно замърсяване, което не би могло да бъде премахнато по лесния начин. Т.е., като „заперем“ петната с подръчни материали и това е то. В този случай ни е нужно много повече – професионално пране на кола!

Кога да се обърнем към професионална фирма за почистване

Добра идея е да се обърнете към фирма, занимаваща се с предоставянето на професионални почистващи услуги, когато не само домът Ви е в окаяно състояние, ами и купето на автомобила… Можете да разчитате на нея и когато сте приключили с жилищен ремонт, „следите“ от който са навсякъде, а Вие нямате никакво време да се занимавате с тяхното премахване.

В този ред на мисли, Ви съветваме още сега да видите какво има за Вас в Kapitol.BG и да не изпускате възможността да се докоснете до достъпни коли на ниска цена!

Добре е да сте наясно в кои случаи е удачно да се обадите на почистващата фирма. За да не губите излишно време, а и за да премахнете упоритата мръсотия от живота си час по-скоро:

  • След ремонт;
  • След освобождаване на квартира и при подготовката на новата за живеене;
  • Когато искате да възвърнете свежия вид на банята, кухнята, спалнята, хола и т.н.;
  • Когато просто Ви е писнало от ежеседмично почистване на дома и предпочитате някой друг да го извърши вместо Вас;
  • Когато сте решили да извършите щателно почистване на автомобила.

Винаги поддържайте купето на колата чисто и свежо

Защото това ще засили още повече удоволствието по време на шофиране. Когато усещаме свежест около себе си, когато се носи хубав аромат, то всичко което правим ще е два пъти по-приятно за нас и спътниците/събеседниците ни. Нима не сте съгласни?

Супер идея е да почиствам седалките в колата веднъж месечно. По този начин ще избегнем натрупването на мръсотия, която в последствие трудно ще може да бъде премахната. Добре е да се погрижим за освежаването на седалките с време, за да не ни се налага после да се чудим как да ги направим отново чисти и красиви.

Стъпки при пране на кола

И можете и не можете да изперете сами седалките в колата. Първо, това не е особено просто начинание, защото в случая не става дума за килима, който като изперете да окачите в задния двор, за да изсъхне напълно. Тук става дума за доста по-сложна материя, с която малко хора могат да се справят с лекота…

Ако обаче вече сте решени да се доверите на професионалистите, отбележете че те ще процедират по следния начин:

  1. Оглед състоянието на колата (вътрешността й);
  2. Третиране на по-упоритите петна;
  3. Пране на тапицерията посредством метода „екстракция“;
  4. Почистване на таблото;
  5. Ароматизация.

От прочетеното по-горе и сами можете да стигнете до извода, че не никак лесно да почистите колата си собственоръчно. За таз цел е нужно да се облегнете на специалистите, които имат далеч по-богат опит от Вас – обикновените собственици на автомобили. Затова не се суетете, а още сега на „Мистър Клийн“ се обадете. Това място ще откликне на нуждите Ви, посрещайки ги подобаващо и предоставяйки Ви една качествена и навременна услуга. И то за малко пари!

Резултатите Както казахме и по-рано, удоволствието от това да караме перфектно чиста кола (отвътре и отвън) е повече от голямо. Тогава няма да има нещо, което да ни накара да НЕ се качим в автомобила и да се порадваме на комфорта, който той ни дава…

Потърсете повече информация за внос на коли от чужбина