fbpx

Ако ни се налага да пътуваме в чужбина по работа или просто, за да се насладим на една прекрасна почивка, има неща, които е добре да преосмислим по-рано. Медицинската застраховка е едно от тях. Вярно е, в много от  случаите я правим и не я използваме, но повярвайте ни – това е най-добрият за вас вариант. Сключването на медицинска застраховка при пътуване зад граница ви предлага спокойствие, независимо в коя точка на света се намирате. Ще ви излезе много по-евтино да се застраховате, отколкото сами да покриете щетите при настъпил неприятен инцидент извън нашата родина. Използвайте специалния калкулатор и пресметнете каква ще бъде цената на застраховането.

Защо е важно да сме застраховани ако пътуваме извън страната

Най-важната роля на застраховката при пътуване в чужбина е да бъдете в пълно спокойствие. Дори и да не ни се иска, понякога, попадаме в неприятни ситуации или претърпяваме неочакван инцидент. Знаем че, намирайки се извън нашата страна, доста по-трудно бихме се справили с разрешаването на проблема ако не сме помислили предварително за това. Случва се да се сетите в последните минути преди пътуването, и точно поради тази причина, ние от I&G Brokers, предлагаме на нашите клиенти онлайн застраховане, чрез специален за целта калкулатор. Чрез калкулатора нещата са още по-бързи и лесни. Просто трябва да попълните своите данни и какво искате да покрива вашата застраховка. Важно е да го направим, ако искаме да имаме чудесен и безоблачен престой зад граница. Ако пътуването е вече факт, не се притеснявайте, можете да се  застраховате, дори и то вече да е започнало.

От какво покритие можем да се възползваме

Голямото разнообразие на оферти ви позволява да изберете точно това, от което имате нужда. Никой от нас не може да бъде напълно защитен от злополуки, но поне може да си позволим осигуряването на допълнително спокойствие и пестенето на куп нерви. Медицинското застраховане при пътуване в чужбина покрива:

  • злополуки по време на пътуването;
  • злополуки по време на престоя;
  • покриване на разходите при откраднат или изгубен багаж;
  • покриване на разходите при нужда от репатриране.

Всички покрития, от които се нуждаете може да посочите в калкулатора. Посочете и своите допълнителни изисквания.

Как да сметнем цената


За това ще се погрижи калкулатора, след като попълните своите данни, посочите времетраенето на почивката и застрахователната сума. Можете да застраховате само себе си, както и цяла група. Отбележете всички свои допълнителни изисквания, които са ви необходими, броя на пътуващите и се доверете на калкулатора на медицинска застраховка за чужбина.