fbpx

Традиционно всеки българин като че ли е програмиран поне веднъж в живота си да купи кола и жилище. В крайна сметка това е символ на самостоятелност и независимост и ако жилището е по-сложен момент, който задължително е препоръчително да бъде обмислен и съобразен с доходите на семейството, то се оказва доста по-лесно да се започне с купуването на кола, особено ако е втора употреба. Употребяван или не обаче един добър автомобил си е сума, която също не изкарваме за месец два. Ето защо повечето потребители са склонни да потърсят по-добро решение, с което не само че няма да натоварят семейния бюджет, а ще си направят услуга. Не са малко автосалоните, в които се предлага възможност за покупка на лек или тежкотоварен автомобил на изплащане. Кредитните линии са доста гъвкави и съобразно възможностите за погасяване и сумата, която покрива покупката на возилото можете да изплащате както на месечни така и на седмични вноски. Доста клиенти са чували за месечните вноски, но се изумяват от факта, че имат шанс да плащат и седмично, което от своя страна е добра алтернатива, особено ако и самите те получават възнаграждения на такъв интервал. Но защо се оказва много по-ефективно да вземете заем, който да изплащате по седмична схема отколкото периода да бъде веднъж в месеца?

По статистически данни и финансови анализи се оказва, че клиенти, които купуват автомобил и ползват кредит със седмични вноски се чувстват много по-спокойни. Причините за това се дължат на факта, че не се налага да събират парите за една месечна вноска, която е в по-голям размер. Когато сумата по вноската е по-малка то наистина някак по не се усеща и не се товари еднократно домакинството с разходи. Да спестиш за да си купиш автомобил вероятно за повечето клиенти е приоритет. Но колко биха се похвалили с това, че наистина имат такава възможност. Дори редовно да слагате монети в касичката то трудно бихте събрали за година сума от порядъка на 8-10 хил.лева за кола, в която си струва да инвестирате. Именно поради това един кредит с погасителен седмичен план е вариант, който би мотивирал повечето желаещи да предприемат конкретно решение и да действат.

Консервативните потребители биха ви посъветвали да изчакате и едва при спестени пари да си купите така желания автомобил. Но през 21 век този съвет не звучи добре особено ако годните напредват, връстниците ви вече са сменили трета кола, а вие още мислите за това как да си позволите първата. Всъщност дори не е нужно да разполагате със стабилни месечни доходи, които да гарантират възможността да погасяване на вноските. Съвременните финансови услуги са изключително гъвкави и определено ще се намери модел, който да бъде максимално удобен и за вашите индивидуални възможности за изплащане. Не е нужно да чакате пенсионирането си за да си купите собствен автомобил, защото от CITYCASH предлагат една невероятна финансова възможност, с която ще осъществите и сбъднете своята мечта. Покупката на автомобил с възможност за изплащане на кредита на седмични вноски наистина е невероятна алтернатива, с която ще успеете да планирате своите разходи и това няма да се отрази прекалено екстремно на вашите месечни разходи.

Вече нямате причини да отлагате покупката на автомобил, защо от СитиКЕШ предлагат гъвкава схема, с която бързо ще получите желаното финансиране и сами ще изберете плана за погасяване на кредита. Днес термина“кредит“ не е повод за притеснение, а добра възможност да се справите с всякакви финансови затруднения. Ако покупката на кола ви се струва невъзможна в плановете ви за близките години то сега е момента да се запознаете детайлно с идеята за кредит със седмични вноски. Представяме Ви конкретно решение, с което да действате сега, а не да чакате по-добри времена, когато ще сте спестили достатъчно за да си купите нов автомобил.