fbpx

Не са малко шофьорските неволи, които могат да причинят на водачите на леки или тежкотоварни автомобили доста тревоги и неприятности. Тъй като няма застраховка от това, че по време на движение може да възникне ситуация с нужда от подмяна на спукана гума то днес ще ви представим екип за мобилен ремонт и смяна на гуми. Сигурно сте наясно, че имате резервна гума и вероятно имате възможност сами да я подмените. Но не всички шофьори разполагат с умения за справяне с подобни ситуации. И тъй като със спукана гума няма как да продължите пътуването си то необходимостта от навременен и експресен ремонт за смяна се оказва най-доброто решение.

Възможности за смяна на спукана гума

Ако гумата ви се спука в града то обикновено на всеки ъгъл има сервизи, които могат да ви помогнат с моментална намеса. Но не винаги ситуациите са толкова благосклонни и ето, че другата ви алтернатива е да се свържете с екип на мобилен гараж. Това е услуга, която напоследък набира много висока популярност. Причините за това се дължат главно на факта, че не е нужно да обикаляте населеното място в търсене на работещ сервиз за губи, което би причинило изкривяване на джанти, накъсване или нарязване на гумата, което би довело до нейното тотално унищожаване. Въпросът е в това да се намери адекватно решение и да се осигури навременна намеса, извършване на ремонт, който да запази и удължи живота на обувките на вашата кола.

Ползите от мобилните гаражи, които са доста гъвкави като предложени за провеждане на ремонтни мероприятия са в:

  • Спестяване на време;
  • Смяна на гумата на място, което е приоритетно за самия автомобил, който няма нужда да шофирате със спукана и спаднала до нулево ниво гума;
  • Пестите излишни главоболия и  усилия;
  • Поучавате професионално надеждно и компетентно обслужване;
  • Не плащате повече отколкото в стационарен сервиз;
  • Осигурявате си удобство и възможност да продължите по пътя си само с едно телефонно позвъняване.

Какво представлява услугата мобилен ремонт и смяна на гуми

Споменахме, че това е услуга, която е изключително популярна към момента. С оглед на личната ви безопасност както и тази на превозното средство е препоръчително да не се впускате в излишни дейности и мероприятия за смяна на гуми в натоварен участък от движение, а да изчакате мобилния сервиз, който много бързо и спазвайки правилата за движение по пътищата ще обезопаси периметъра, в чиито обсег сте аварирали и скоростно ще извърши ремонт и смяна на спуканата гума. Не са малко инцидентите, в които водачи попадат в болница или губят живота си, защото са решили да сменят спуканата гума на интензивен и натоварен от трафик участък без да са обезопасили с нужната сигнализация с цел уведомяване на другите водачи в движението за създалата се ситуация. Ето ви основателна причина да поставите аварийния триъгълник на известно разстояние от колата си, да включите аварийните светлини и да подадете сигнал да мобилните екипи за ремонт за мястото, на което ги изчаквате в аварийната лента или друго безопасно място за подмяна на спуканата гума.

Предимствата на услугата се фокусират върху това, че не е зависима от сезон. По всяко време на годината можете да наемете мобилния монтаж или ремонт както за отстраняване на възникнал инцидент така и за смяна на сезонните гуми. Всяка сложна ситуация намира решение, тъй като екипа се справя бързо и компетентно с подмяната на вашите гуми. И това не е всичко, защото мобилния сервиз разполага с:

  • Необходимата техника за изправяне и ремонт на джанти;
  • Залепяне на спукани гуми;
  • Продажба на нови гуми, съобразно нуждите на превозното ви средство;
  • Компетентен и квалифициран екип за коректна и качествена услуга.

Възползвайте се при необходимост от ГУМИКОН за доставка, ремонт и монтаж на гуми с различни размери и характеристики.