fbpx

Все някога може да ни се наложи да теглим креди за едно или друго. Напълно нормално е в някакъв момент да усетим силна нужда от пари, които обаче нямаме в наличност. В такива случаи, имаме два варианта: да потърсим финансова помощ от роднини и приятели, или да заложим на някоя институция, която да ни отпусне заем. Доста хора са негативно настроени по отношение на кредити, но не може да се отрече, че в много случаи именно те „спасяват“ ситуация. Ако например сме затънали в неплатени сметки, или пък трябва да направим поредната вноска по друг заем, то единственият изход за нас може да се явява именно кредита. Но не е задължително да имаме проблеми, за да се възползваме от заем. Съвсем възможно е просто да искаме да си купим нещо, което обаче не бихме могли да си позволим, разчитайки на заплатата си. Тъй като тя е крайно недостатъчна, единствената опция за нас си остава кредита, независимо дали става дума за покупка на нова кола, или пък за жилищен ремонт. А защо не и за вълнуващо пътуване, за което си мечтаем от дълго време!

Разберете повече за кредит до 200 000 лева от Finstart и се възползвайте от възможността да се сдобиете с бързи пари навреме, без дори да доказвате доходи. С Finstart възможностите по отношение на паричен заем за чудесни, тъй като ще можете и сами да разпределите вноските във времето. В зависимост от сумата, която решите да изтеглите, ще прецените и какъв да бъде погасителният план, така че той да бъде удобен за Вас, без да Ви причинява допълнителни затруднения. При всички положения, с ипотечните кредити на Finstart пред Вас ще се разкрият нови хоризонти във финансов аспект, а Вие ще можете лесно да подобрите стандарта си на живот. Всички сме наясно колко е неприятно да искаме да си купим нещо много силно, но съдържанието в портфейла ни да не е достатъчно, за да си позволим това. Нека предположим, че става дума за закупуване на нов лек автомобил… В тази ситуация можем или просто да отложим това за след време, когато сме по-подготвени финансово, или да се замислим за кредит, с който ще успеем да осъществим това наше желание само за няколко дни. И ако си падате нетърпеливи по природа, ако не обичате да чакате прекалено дълго, за да Ви се случат хубави неща в живота, Ви съветваме да заложите на Finstart и да се сдобиете с мечтания от Вас автомобил. Той ще Ви помогне да живеете по-добре и по-приятно, но за тази цел и Вие самите трябва да си помогнете малко…

Стига да имате имот, земя, вила и др., още на следващия ден ще можете да получите желаната от Вас сума по сметката си. Както казахме и по-рано, дори няма да е нужно и да чакате дълго време. Изпратете запитването си днес, а още утре разберете, че сте одобрени. С Finstart всичко в възможно, а Вашите мечти ще се превърнат в реалност. Дори и да не става дума за покупка на нова лека кола, а за нещо съвсем различно, това място ще Ви подаде ръка в най-точното време, а Вие дори няма да трябва да се занимавате с бумащина. Също така, с ипотечните кредити Finstart ще имате възможност да рефинансирате и стари кредити, за да подобрите кредитната си история, като тук е редно да отбележим, че дори и с лошо ЦКР, отново ще имате шанса да кандидатствате за заем, без това да намали шанса Ви за одобрение!

Важно е да сме доволни от начина и стандарта си на живот. Ако той е този, който винаги сме искали, удовлетворението ще е изписано на лицата ни. Но ако искате нещо да подобрите, ако искате да извършите определени промени, които са свързани и с финанси, то ипотечните кредити на Finstart ще бъдат Вашия верен помощник както в трудни ситуации, така и в щастливите мигове. Та някои хора теглят заем, когато например дошло време да се организира сватба! Поводите да се възползваме от небанков заем могат да бъдат най-различни, но Вие ще прецените кога е дошъл точния момент да направите това…

Важно е да се отбележи, че колата която караме всеки ден определя до голяма степен стандарта ни на живот. Колкото тя е по-комфортна, толкова по-голямо удоволствие ще бъде за нас да пътуваме дори и само до работата си. Най-често се случва така, че първият ни автомобил е по-нисък клас, а след това се замисляме за покупка на по-луксозен автомобил, в който да има налице всякакви удобства. То за да се сдобием с такъв, е нужно да имаме и определена сума пари в джоба си. А това не винаги е така… В този случай, единствената възможност за нас е да изтеглим кредит, който да връщаме в последствие. Е да, съществува вариант да поизчакаме малко във времето, за да можем да съберем някакви средства, но пък на кой ще му се чака да минат години, че да си купи нова кола! Когато ни обземе подобно желание, ни се иска час по-скоро това да се случи, независимо от стъпките, които ще трябва да предприемем. И ако сте напълно съгласни да заложите на банков или небанков кредит, изберете Finstart, защото така ще получите отлични условия на кредитиране, а срокът за получаване на нужната сума ще бъде максимално кратък. Не забравяйте, че дори и да не сте с добра кредитна история, отново шансът да получите одобрение е голям. Става дума за така нареченото рефинансиране, което ще Ви помогне да въведете в ред предходни заеми, покривайки ги напълно и започвайки наново!

Кредит до 200 000 лева от Finstart – каква по-добра възможност от тази да сбъднете мечтите си? Купете си всичко, за което някога сте си мечтали и се насладете на живота от все сърце. Ясно е, че материалните неща не могат да ни купят щастие, но пък могат да го допълнят. Наличието на съвременен и комфортен автомобил е основна предпоставка за това да живеем добре и да не изпитваме трудности, когато трябва да се придвижим от точка А до точка Б. Не сте ли съгласни!

Няма смисъл да протакате закупуването на нова кола във времето, след като имате възможност да се възползвате от кредитите Finstart. Насладете се на тази страхотна придобивка и не съжалявайте за взетото решение.