fbpx

Парите са ни необходими за да ни има на този свят. Без тях, няма да можем да си купуваме храна, а без храна няма да можем поддържаме жизнените си функции в норми. Но не това е единствената цел да печелим все повече и повече. Осигуряването на прехраната е първото нещо, за което трябва да се погрижим, след като получим заплата, но след това ида ред и на доста други неща – някои от тях от първостепенно значение, за да се чувстваме удовлетворени от живота!

Когато заплатата не стига

Често пъти е случва да получаваме уж добри доходи, но в същото време те да се окажат крайно недостатъчни, за да поддържаме един нормален стандарт. Ако да речем искаме да си купим нова кола, то определено ще ни е нужна малко по-голяма сума пари, която да инвестираме в подобен вид покупка. И ако наистина приходите ни всеки месец не ни дават шанса да се сдобием с нов и много по-модерен автомобил, имаме два варианта пред себе си: да се откажем от мечтата си да караме хубава лека кола, или да се възползваме от бърз кредит без трудов договор. Кое от двете Ви се струва по-удачният вариант?

С помощта на бързите кредити, много хора са успели да подобрят начина си на живот. Да го направят по-пълноценен и изпълнен с безкрайно много положителни моменти… И вие сторете същото, без да се тревожите, че този вид заеми ще Ви направят силно задлъжнели към разни институции. Ако искате да се възползвате от оптимални условия за кредитиране, заложете на Finstart и страхотните услуги, които това място ще Ви предложи!

Покупка на лека кола

Всеки от нас днес има личен автомобил на разположение. Някои от нас разполагат дори и с два, което от своя страна е супер удобство, но и не малък разход… Не можете да не се съгласите, че плюсовете от притежанието на лека кола са безбройни, но и нещата, за които трябва да мислим всеки месец са също доста:

 • Винетка;
 • Гориво;
 • Технически прегледи;
 • Ремонти;
 • Почистване и др.

Когато управляваме модерен автомобил, изпитваме и много по-голямо желание да отмятаме всички тези неща, без това да ни тежи или изнервя… Просто защото всяко едно наше усилие си заслужава! Затова инвестирайте в собствения си комфорт без дори да се замисляте, като ако нямате достатъчно средства да си позволите нов автомобил, се обърнете към екипа на Finstart, възползвайки от бързите кредити без трудов договор. Да, не е нужно дори да имате и трудов договор, за да промените живота си в положителна посока…

Бърз кредит без трудов договор – как се кандидатства

Навярно Ви се струва невъзможно да се сдобиете със солидна сума пари, без да доказвате доходи, или да търсите поръчители по заема. Но да, с Finstart всичко е възможно, затова не се тревожете, че няма да Ви бъде отпусната нужната сума, а още сега кандидатствайте за нея:

 • Бързо;
 • Лесно;
 • Удобно.

Съвременното кредитиране ни предлага редица удобства, от които би било жалко да не се възползваме:

 • Изпращане на формуляра онлайн;
 • Одобрение до часове;
 • Отсъствие на всякакви досадни документи за попълване;
 • Максимално олекотени процедури;
 • Фиксирани лихви и строго регламентирани правила;
 • Погасителни планове съобразно индивидуалните възможностите на клиента.

Чудите ли се все още дали да се обърнете към Finstart, когато сте на път да сбъднете мечтата си да си купите нова лека кола. Не отлагайте това прекалено дълго, защото не се знае дали няма да изпуснете шанса да се сдобиете с мечтания автомобил, точно когато най-много имате нужда от него!

Какви са условията

Почти всеки може да получи одобрение за бърз кредит без трудов договор. Ипотечните кредити на Finstart изискват единствено и само да притежавате имот или земя на Ваше име, които да докажат, че ще бъдете в състояние да върнете взетата от Вас сума назаем. Не е необходимо нито да доказвате доходи, нито да се водите на постоянен трудов договор. Опитайте късмета си още сега и се насладете на чисто новата си лека кола!